MooiBoxtel.nl zet Boxtel, Liempde en Lennisheuvel op de kaart.
    Zoeken
  Instellen als startpagina
 
 
 
U bevindt zich hier:  Nieuws  »  Algemeen nieuws  »  Bewoners Noster Domus krijgen appelflappen van gemeente Boxtel


In the picture

Twitter

Bewoners Noster Domus krijgen appelflappen van gemeente Boxtel

Uitgegeven: 06 maart 2013
BOXTEL – Wethouder Willie van de Langenberg is woensdagavond langs geweest bij woongroep Dolop in Noster Domus aan de Leenhoflaan. De bewoners van deze woongroep hebben zich woensdagmiddag namelijk uitgeleefd in Park Molenwijk door het opruimen van zwerfafval.

Negen jongeren gingen, gewapend met prikstokken en vuilniszakken, samen met hun begeleider het park in. In krap twee uur tijd haalden ze zeven volle vuilniszakken zwerfafval op. Aanstaande zaterdag gaan ruim 220 vrijwilligers in de gemeente op pad om ook zwerfvuil op te ruimen in het kader van de landelijke Opschoondag. Omdat de bewoners vrijwel allemaal zaterdag verhinderd zijn maar het wel leuk vinden om zwerfvuil op te ruimen is in overleg met de gemeente besloten om woensdagmiddag aan de slag te gaan met de bewoners van de woongroep.

“Ik vind het knap dat jullie toch gaan opruimen terwijl jullie zaterdag niet kunnen. En om onze waardering te laten zien kom ik daarom nu appelflappen voor jullie brengen”, aldus Van de Langenberg. Volgens de wethouder hebben de opschoonacties wel degelijk nut. “We merken dat er minder wordt weggegooid en zijn nu ook met winkeliers in gesprek hoe zij kunnen bijdragen aan minder zwerfafval.”


Categorie Algemeen nieuws
Mooiboxtel.nl zet Boxtel, Liempde en Lennisheuvel op de kaart. Foto’s, nieuws, sport, actualiteiten, verenigingen, vacatures, bedrijven, evenementen, agenda, aanbiedingen en nog veel meer over, van en uit de Gemeente Boxtel.
Auteur Mark van der Pol - Mooiboxtel.nl

Social media
  


V.l.n.r. Rick Matheeuwsen, weth. vd Langenberg, .. 
 
 
 
 
Gesponsorde links:
 
 
 
MooiBoxtel.nl is een activiteit van MooiSites.nl
 
Redactie MooiBoxtel.nl
 
Mark van der Pol    
Molenstraat 57 info@mooiboxtel.nl
5281 JN Boxtel
 
T 0411842827
 
 
 
  Copyright © MooiBoxtel.nl  |  Disclaimer | Privacy en cookiebeleid | Ontwikkeld door Drie-O